Zomer 2022

Na de optredens in het voorjaar bij onder andere ProefMEI en enkele besloten feesten, bereiden we ons voor op een mooie zomer vol muziek!

JAG tijdens de ProefMEI pop-up tour. Foto: Dick Vermaas

Eind juli zijn we al te horen bij een besloten feest in Etten-Leur. De week daarop kun je maar liefst 2 keer van ons genieten:

Krabbenfoor

Door Corona is het er de afgelopen jaren niet meer van gekomen, maar dit jaar van 28 t/m 31 juli zal er in Bergen op Zoom weer een heuse ‘Krabbenfoor’ zijn. Deze jaarmarkt betekent een weekend vol met gezelligheid, winkelen langs de kraampjes, kermis, lekker eten en drinken en natuurlijk ook: muziek!

Want JAG zal zijn opwachting maken op vrijdag 29 juli van 18:00 tot 20:30 als voorprogramma van de hoofdact op het podium van de Grote Markt (aan de kant van De Teerkamer). Op zondag 31 juli van 16:00 tot 19:00 spelen we tevens op het terras van De Teerkamer, waar je het hele weekend kunt genieten van de Krabbenfoor BBQ. Kijk voor meer informatie in het Facebook-evenement van De Teerkamer.

Ook zo’n zin in om van onze muziek te genieten? Volg ons op Facebook en/of Instagram, dan weet je wanneer we optreden. Je kunt ons natuurlijk ook boeken voor je eigen feest.